360°: Ένα Νέο Newsletter Στην Καθημερινή

Από τις 25 Οκτωβρίου του 2023 και κάθε Τετάρτη, στέλνω ένα νέο, εβδομαδιαίο newsletter φτιαγμένο αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Kathimerini.gr. Το όνομά του είναι 360° και σε αυτό κάθε εβδομάδα θα ξεκοκαλίζω ένα θέμα που μου προκάλεσε το ενδιαφέρον, από τους χώρους της επιστήμης, της οικονομίας, της πολιτικής ή της κοινωνίας. Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο, τουλάχιστον. Θα δούμε πώς θα πάει.

Για να το λαμβάνετε θα πρέπει να είστε μέλη στη νέα συνδρομητική υπηρεσία της ηλεκτρονικής Καθημερινής. Εκεί, εκτός από το περιεχόμενο που γνωρίζετε (το οποίο θα μπορείτε να διαβάζετε απεριόριστα, χωρίς paywalls ή άλλα όρια) θα υπάρχει και περιεχόμενο αποκλειστικό για τους συνδρομητές, που περιλαμβάνει online παιχνίδια, μεγάλα θεματικά special reports (θα έχουμε πολλά να πούμε και γι’ αυτό το θέμα στο μέλλον) και, κυρίως, η δυνατότητα να γραφτείτε συνδρομητές σε κάμποσα καινούργια newsletters. Μπορείτε, ας πούμε, να γραφτείτε για να παίρνετε κατευθείαν στο inbox το άρθρο που γράφω εγώ κάθε Σάββατο, για να μην το ψάχνετε. Ή τα άρθρα άλλων αρθρογράφων που διαβάζετε συχνά. Ή να παρακολουθείτε και άλλες μόνιμες στήλες της εφημερίδας με αυτό τον τρόπο. Θα μπορείτε, όμως, να γραφτείτε και σε όσα από τα εντελώς ολοκαίνουργια νιουζλέτερ θέλετε, για να λαμβάνετε υλικό που δεν θα υπάρχει διαθέσιμο πουθενά αλλού. Και ένα από αυτά, τα αποκλειστικά, τα ολοκαίνουργια, θα το γράφω εγώ. 

Αν λοιπόν δεν σας φτάνει το σαββατιάτικο fix και χρειάζεστε και κάτι επιπλέον μεσοβδόμαδα για να σας κρατήσει, σας προτρέπω να γραφτείτε συνδρομητές εδώ και μετά σε όσα νιουζλέτερ θέλετε -και στο 360°– εκεί.

Η συνδρομή στο kathimerini.gr κοστίζει €5,90 το μήνα (€7,90 αν είστε εκτός Ελλάδος και Κύπρου) ή €59 (€79) ευρώ το χρόνο, αλλά για την περίπτωση που είστε και πιο παραδοσιακοί αναγνώστες και ζείτε στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, σας προτείνω ένθερμα την επιλογή της συνδρομής στο kathimerini.gr και στην Κυριακάτικη Καθημερινή, για να σας έρχεται στο σπίτι. Κοστίζει €159 ευρώ το χρόνο, που νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή. 

360Logo