τα βιβλία

Όλα τα βιβλία που έχω γράψει και επιμεληθεί τα τελευταία χρόνια.


cover metarrythmiseis 1063x1536 1

10 Μεταρρυθμίσεις Που Άλλαξαν την Ελλάδα (2021)

10 ειδικοί γράφουν για 10 σημαντικές μεταρρυθμίσεις που πέρασαν στη χώρα μας, από το 1827 μέχρι το 1994, απαντώντας στο ερώτημα: πώς υιοθετούνται και εφαρμόζονται δύσκολες, σημαντικές πολιτικές αλλαγές σε αυτή τη χώρα;

αγοράστε το εδώ

Februarios COVER FINAL SMALLEST

Φεβρουάριος (2012)

Ένα χρόνο μετά την απώλεια της γυναίκας του, κατά την κορύφωση της ελληνικής κρίσης, ένας νεαρός άνδρας προσπαθεί να βρει μια λύτρωση μέσα σε μια Αθήνα που φλέγεται. Το βιβλίο ήταν υποψήφιο για το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας.

αγοράστε το εδώ

Idees tis pandimias cover rgb 2nd 1070x1536 1

Οι Ιδέες Της Πανδημίας (2021)

15 κείμενα που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς της πανδημίας, αγγίζουν μερικές από τις βασικές ιδέες που ήρθαν στο προσκήνιο και έγιναν επίκαιρες και κρίσιμες εξαιτίας της. Περιγράφουν, όμως, και ποια θα είναι τα κυρίαρχα συστατικά στοιχεία του κόσμου μας μετά από αυτήν.

αγοράστε το εδώ

eubook cover

Η Επόμενη Ευρώπη (2018)

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και άλλοι 19 πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, πρώην και νυν επίτροποι και στελέχη της Κομισιόν και άλλων ευρωπαϊκών θεσμών γράφουν για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Ε.Ε. στο μέλλον, και για τη θέση της Ελλάδας σε αυτήν.

αγοράστε το εδώ

B078LFLNLT.01. SCLZZZZZZZ SX500

Lost and Found (2017)

Μια ιδιωτική ντετέκτιβ που αναλαμβάνει μια φαινομενικά απλή υπόθεση: ένας ηλικιωμένος άνδρας της ζητά να εντοπίσει την χαμένη κόρη του. Μια μικρή αστυνομική νουβέλα (διαβάζεται σε 90′) γραμμένη στην αγγλική γλώσσα, κυκλοφορεί σε e-Book στο Amazon.

αγοράστε το εδώ

εξαντλημένα

Cover final FINAL

Αληθινές Ιστορίες (2011)

14 αληθινές ιστορίες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, που διαδραματίστηκαν σε διάφορες εποχές και σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Τα μόνα που τις συνδέουν: Οι πρωταγωνιστές είναι όλοι Έλληνες ή Ελληνικής καταγωγής, και έχω μιλήσει με τους ίδιους ή, στην περίπτωση που δεν ήταν διαθέσιμοι ή εν ζωή, με αξιόπιστους μάρτυρες της ιστορίας τους.

Πέρα Από Την Καταιγίδα (2006)

Σε ένα νησί αποκλεισμένο από τον κόσμο, ένα φασαριόζικο αγόρι ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρει την αληθινή του ταυτότητα. Στον δρόμο, μαζί με τους πιστούς του φίλους, θα ανακαλύψουν φρικτά μυστικά, θα γνωρίσουν παλιούς, χαμένους ήρωες και θα αντιμετωπίσουν θανάσιμους κινδύνους, μέχρι να φτάσει σε έναν τελικό προορισμό όπου δεν έχει φτάσει ποτέ πριν κανένας.

kataigida.cover