Ένα Νέο Georgakopoulos.org

Μας πήρε λίγο καιρό αλλά, επιτέλους, το παλιό προσωπικό μου website άλλαξε μορφή. Εδώ και πολλά χρόνια έχει πάψει να αποτελεί το κύριο μέσο επικοινωνίας μου με τον ψηφιακό κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του αξίζει να μένει δακτυλοδεικτούμενο σημείο αναφοράς του πώς έμοιαζε το ίντερνετ το 2010. Γιατί αυτό ήταν. Στο νέο, λιτό και απέριττο georgakopoulos.org, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε τις βασικές πληροφορίες για όσα γράφω και ό,τι κάνω, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των κειμένων που έγραφα τα παλιά τα χρόνια εδώ, χωρίς πλέον να χρειάζεται να ξεστραβώνεστε σε κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές που, όταν πρωτοαπέκτησα blog, δεν είχαν εφευρεθεί ακόμα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η ανακατασκευή του georgakopoulos.org έγινε χάρη στη συνεισφορά των μελών του 241020 Club -μπορείτε να τα ευχαριστήσετε με ένα ανεπαίσθητο αλλά μεστό νοημάτων νεύμα προς την οθόνη σας τώρα 🙏.

Οπότε εδώ θα είμαστε πλέον. Περιηγηθείτε στο μενού (θα το βρείτε στο πλάι, ή πάνω, ανάλογα με τη συσκευή που κοιτάζετε) για να εξερευνήσετε όλο αυτό το περιεχόμενο όμορφα, συνοπτικά και τακτοποιημένα. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε για πρώτη φορά μαζεμένα όλα τα newsletters που έχω στείλει από το 2014, δεκάδες βίντεο από ομιλίες και εμφανίσεις, καθώς και άλλα πράγματα που μπορεί να είχατε χάσει ή να είχατε ξεχάσει. Και, ποιος ξέρει. Μπορεί να έχουμε και νέα πράγματα να παρουσιάσουμε και να ανακοινώσουμε εδώ μέσα στο μέλλον.